zaterdag 17 december 2011

CIRCUSKRING BREDA

De Club van Circusvrienden Nederland kring Breda organiseert in samenwerking met Wintercircus Martin Hanson een bijeenkomst op  Zondagmiddag 22 Januari 2012 in theater “De Bussel”  aan het Torenplein 12 in Oosterhout, Noord-Brabant.
Wintercircus Martin Hanson geeft op deze dag haar laatste voorstellingen van het seizoen en geeft  circusvrienden een speciale korting van 10 % op de toegangsprijs van € 20,00 voor de laatste voorstelling van  16.15 uur. In de pauze van de voorstelling is er een gratis drankje.
Het programma van deze middag zal er als volgt uitzien:
Vanaf  12.00 uur bent u welkom in de “Mood Room”  van  theater De Bussel deze ruimte is speciaal voor  de circusvrienden gereserveerd. U zal bij de ingang van het theater  worden opgevangen omdat er ook aanloop is voor de voorstelling van 13.00 uur.

Rond  12.30 uur  beginnen  we  een vraaggesprek met Martin Hanson over  het Wintercircus van toen tot nu.  Ook kunnen er vragen gesteld worden aan Piet Hein Out die betrokken is bij de organisatie van het Wintercircus  en natuurlijk ook bekend is van zijn circusfoto’s waar hij de hele wereld voor afreist.

Er zal een dvd getoond worden over  Wintercircus Martin Hanson.

We krijgen een blik achter de schermen van het Wintercircus om te zien wat zich daar allemaal afspeelt.

We gaan de laatste voorstelling  van het seizoen bijwonen en dat houd in dat we aanwezig zullen zijn bij de bekendmaking van de publieksprijs van dit seizoen.
Voor iedere bezoeker zullen er posters beschikbaar zijn en er volgt nog een verrassing.
Het is belangrijk om te weten hoeveel mensen er  naar deze middag komen om genoeg plaatsen te kunnen reserveren in de zaal.  De kosten voor het bijwonen van de voorstelling  moeten worden voldaan  bij  ontvangst in de “Mood Room” , inclusief korting is dit dus € 18,- per persoon.
Je kunt je opgeven bij Toon Genefaas op telefoonnummer 076-5870505 of via mail bij Guido van Meeteren   op   GuidovanMeeteren@hotmail.nl  of via  een persoonlijk berichtje op het forum. Vermeld duidelijk je naam en met hoeveel personen je wilt deelnemen.

 Wij en Wintercircus Martin Hanson hopen  op een grote internationale opkomst.

 Met vriendelijke groet,

 Toon en Guido

Geen opmerkingen:

Een reactie posten