zaterdag 25 juni 2011

CIRCUS MODEL MAGAZINE

Binnenkort verschijnt nummer 31 van het CIRCUS PHOTO MAGAZINE met daarin ook aandacht voor circusminiaturen. Er is een reportage van de Grand salon de la maquette de cirque welke van 11 t/m 13 februari werd gehouden in het Cirque d'hiver van Parijs en een overzicht van circusminiatuurmodellen welke nieuw op de markt zijn verschenen.
Vanaf het oktobernummer (no.32) van het CIRCUS PHOTO MAGAZINE komt er een extra gratis bijlage van circa 12 pagina's genaamd CIRCUS MODEL MAGAZINE met reportage en info over circusmodelbouw. In dit eerste nummer komen reportages van de circusmodellen van Tor Olaisen uit Noorwegen en van het Circus Krone van Dhr. Kreugel uit Nederland. Daarnaast veel info over nieuwe circusminiaturen.
Leden van het CIRCUS PHOTO MAGAZINE krijgen het CIRCUS MODEL MAGAZINE gratis meegestuurd. Losse nummers zijn verkrijgbaar voor 2,50 euro op de diverse circusbeurzen en kringmiddagen.
Wilt u lid worden van het CIRCUS PHOTO MAGAZINE (inkl. het CIRCUS MODEL MAGAZINE) ?
U betaald slecht 30 euro per jaar voor 4 exemplaren van beide tijdschriften.
Stort 30 euro op banknummer 34.68.39.262 t.n.v. BECOM, Postbus 80, 2200 AB  NOORDWIJK NEDERLAND. Cash opsturen (aangetekend) mag ook. Voor meer informatie:  L.bedijn@kpnplanet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten