dinsdag 30 augustus 2011

HET IS NU DEFINITIEF: MARTIN LACEY KOMT NAAR CARRE

Het 27ste Wereldkerstcircus dat men vanaf donderdag 22 december t/m zondag 8 januari kan zien in Carré is dit keer opgedragen aan de oprichter van dit theater, Oscar Carré. Het is dit jaar 100 jaar geleden dat deze circusvorst is overleden.

Het Wereldkerstcircus presenteert dit jaar weer de absolute wereldtop met maar liefst drie Gouden Clownwinnaars van het circusfestival in Monte Carlo. De Gouden Clown is de Oscar van de circuswereld. Die onderscheiding zou ook een verwijzing kunnen zijn naar Oscar Carré!

De drie Gouden Clown winnaars zijn de clown Bello Nock, die dit jaar de Gouden Clown won. Verder Martin Lacey, ook wel de leeuwenkoning genoemd en de grote nieuwe vliegende trapeze van het Nationaal Circus van Pyongyang!

Ook Zilveren Clown winnaars schitteren in dit sterrenprogramma, zoals Valérie Inertie eveneens dit jaar werd onderscheiden met een poëtisch ring nummer en Encho Keryazov met het beste handstandnummer ter wereld.

Er zijn verder grote groepen zoals een bekroond diabolonummer uit China, een sensationeel pêrchenummer uit Moskou en razendsnelle kozakken uit Rusland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten