zondag 15 mei 2011

CIRCUS SIJM OP TOURNEE

Circus Sijm komt zaterdag 21 en zondag 22 mei naar Schagerbrug . Het weekend van 28 en 29 mei zijn er voorstellingen in t'Zand.
In Schagerbrug staat het circus op het terrein van de rijvereniging aan de P.Ottstraat en in t'Zand komt het circus op het terrein van IJsclub aan de Koning Willem II Weg. Zaterdags beginnen de voorstellingen om 15.30 uur en zondags om 13.30 uur. De circuskassa is op voorstellingsdagen open van 11.00 uur tot en met 12.00 uur en 30 minuten vóór aanvang. Wie kaarten koopt in de voorverkoop (tussen 11.00 uur en 12.00 uur) ontvangt €2,50 korting en betaalt slechts €9,00 per persoon, ongeacht kind of volwassene (0 en 1 jaar gratis). Circus Sijm is vooral bekend van haar jaarlijkse wintercircus in Heiloo. Sinds 2010 maakt het circus ook ieder jaar van begin maart tot en met oktober een tournee langs dorpen en steden in de Kop van Noord-Holland. Circus Sijm stelt zich ten doel om de ware circuscultuur voor de kleine dorpen en kernen te behouden. In 2011 presenteert Circus Sijm de productie "Nostalgia". Het is onmogelijk om alle acts een voor een te benoemen, want iedere artiest beheerst een breed scala aan circustechnieken.
ActsHet is gelukt - speciaal voor de tournee 2011 - een echte winnaar van het International Circus Festival van Monte Carlo te boeken. De uit Letland afkomstige Duivenfluisteraar Andrejs Fjodorovs wist zelfs Prinses Stephanie te betoveren met zijn unieke dierenact. Natuurlijk valt naast deze prijswinnaar veel meer te beleven. Diana Salyik volgende haar opleiding aan de Staatscircusschool in Boedapest. Zij presenteert een jongleeract met handen én voeten. Aanstormend circustalent Jasper Bolechowski brengt een wervelende act met draaiende borden en fakirkunstenaar Thomas laat zien dat het mogelijk is om door glas te lopen en op spijkerbedden te liggen. Het Italiaanse clownsduo Di Lello's zal met feestelijke en muzikale entrees het publiek vermaken en illusionist Alexander zorgt met zijn magic-show voor spanning en verbazing. Kortom, Circus Sijm is in aantocht met een bijzondere voorstelling. Kijk voor meer informatie op http://www.circussijm.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten