vrijdag 13 mei 2011

NIEUW NEDERLANDS CIRCUS


In 2011 presenteren wij een voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen. In een twee uur durende voorstelling gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circus feest zien met de nodige nostalgie.
In ons programma dit jaar een groep paarden uit Denemarken welke een mooie vrijheidsdressuur brengen gebracht door een echte paardenfluisteraar. De komische hondenact van Pascale en Mike Sanger uit Frankrijk staat gerant voor een gulle lach en maken de dieren nummers compleet.
Een groep Roemeense artiesten familie Cristea brengen een spectaculair hoge draad nummer van wereldklasse en nummer van aanzien in de internationale circuswereld.
Ook de strapaten act van deze familie doet voor niemand onder hangende aan lange doeken zal men zich verbazen. Alex de brandweerman brengt een sensationele act op een brandweerladder.
Voor de optredens in 2011 heeft Circus Renaissance iets speciaals te brengen namelijk gastoptredens van Freddy Kenton Deze jongleur heeft overal ter wereld zijn jongleurkunsten laten zien in variétéshows, circussen, en in nachtclubs.
Twee jaar lang is hij te zien geweest bij het wereldberoemde Moulin Rouge in Parijs maar ook het verwende publiek van Las Vegas heeft genoten van zijn optredens.
Nu tussen optredens in Japan en Australiè vertoont hij zijn kunsten in Circus Renaissance. En dat is een jongleeract van hoog niveau flitsend, professioneel een act met een heer van stand. Hij stoeit met borden, glazen, lepels en vorken, spot met de zwaartekracht als hij met champagneglazen jongleert.
Deze prijswinnaar op grote circusfestivals is een groot voorbeeld voor jonge jongleurs en zal het publiek zeker aanspreken en aan zich binden.
Verder natuurlijk den nodige clownerie dit jaar verzorgt door de Familie Harizanov  muzikale clowns die internationaal hun sporen verdient hebben
Natuurlijk wordt het programma afgesloten door een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een temperamentvolle elegante en originele show met de nodige nostalgie.
CIRCUS ZOALS CIRCUS HOORT TE ZIJN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten